Resultaten voor bhv herhaling halve dag

bhv herhaling halve dag
 
bhv informatie bhv cursus bhv herhaling.
BHV herhalingscursus in een halve dag. Home Opleidingen BHV herhaling. Wilt u uw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus kunt in slechts een halve dag uw BHV kennis opfrissen. Tijdens de cursus gaat u aan de slag met levensreddende handelingen brandbestrijding reanimatie en toepassing van de AED defibrillator.
Welke BHV certificering moet ik behalen?
Daarbij is de inhoud van de praktijkdag BHV Basis wezenlijk anders dan de praktijkdag BHV Herhaling. Het is ook mogelijk de BHV herhalingscursus versneld te volgen. Hierbij blijft de leerduur van de e-learning gelijk, maar wordt de praktijkdag ingekort tot een halve dag.
Overzicht Paraat.
Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve BHV herhaling cursus van een halve dag voor slechts 8500, per persoon. Indien u geinteresseerd bent in een BHV herhalingscursus van 1 dag, klik dan hier. Maximaal aantal cursisten per BHV cursus: 14.
BHV Cursus v.a. 89, Boek nú de Goedkoopste!
4 januari 2019 2 andere data. Deze korting geldt nog 6 dagen! BHV Cursus Herhaling incl. e-learning halve dag! BHV Cursus Herhaling incl. e-learning halve dag! 23 januari 2019 10 andere data. BHV cursus 1 dag. BHV cursus 1 dag.
Cursus BHV 112bhv.nl: 112bhv.nl.
Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen. Zeer efficiënt en dus maar een halve dag. Dichtbij op één van de 22 locaties in Nederland of bij u op het bedrijf. Eén keer aanmelden en alles is geregeld. Automatische BHV herhaling.
BHV en Preventiemedewerker Trainingen bij Innovam.
Cursisten halen bij ons binnen een dag hun BHV certificaat. Naast BHVers leiden we ook Preventiemedewerkers op. Dat je deze medewerkers in huis hebt is niet alleen een geruststellend idee, maar ook wettelijk verplicht. Maak kennis met de basisaspecten van bedrijfshulpverlening. De training is praktijkgericht en speciaal afgestemd op de gevaren in de mobiliteitsbranche. Training, E-learning 1 dag Opleider Innovam. Bedrijfshulpverlening nascholing halve dag.
BHV halve dag in Deventer 89 euro, dus kostenbesparend.
Tijdens de cursus gaat u aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED defibrillator. Deze BHV halve dag herhaling is met name bedoeld voor gevorderde bedrijfshulpverleners. Met gevorderd bedoelen we de 3e BHV herhaling of meer.
Bedrijfshulpverlening deels op afstand: Blended Learning NIBHV.
Het E-learning programma voor de herhaling is toegespitst op de competenties die op de praktijkdag worden getoetst. De praktijkdag duurt bij de herhaling één halve dag en hier gelden dezelfde toelatingseisen als bij het reguliere BHV-opleidingsprogramma. De studielast voor het herhalingsprogramma van de E-learning is drie tot vier uur.

Contacteer ons